Meny Lukk

Den Store Revejakta 2020


Det er klart for en ny stor revejakt for unge og gamle revejegere !!

10. – 12. januar 2020 Den Store Revejakta

I tradisjon tro inviterer Mo JFF og Sand JFF til Den Store Revejakta for 16. gang i Nord-Odal. Jakten har tiltrukket seg langt over 200 revejegere hvert år siden oppstarten i 2005, og vi håper interessen er like stor i år!

De siste 5 årene har vi hatt 200 – 235 deltagere og 40 – 55 hunder. Dette kan høres veldig mye ut, men fordelt på 10-12 lag fungerer dette helt fint. Sikkerheten blir tatt på alvor, med faste rutiner i forkant og under jakta. Grunnet stor interesse og begrensede plasser krever vi, som i tidligere år, forhåndspåmelding og du velger allerede nå ved påmeldingen hvilket jaktlag du ønsker å delta på.

Vi ønsker deltagere i alle aldersgrupper velkomne for en spennende og lærerik helg i Nord-Odals dype skoger, og håper å se nettopp deg. Etter en lang og hyggelig jaktdag i skogen håper vi du også vil være med på det sosiale arrangementet vi holder på Milepelen Hotell og Vertshus, hvor blandt annet «Jegerpodden» skal underholde! Du trenger ikke være med på Den Store Revejakta for å bli med på kveldsarrangementet. Ønsker du biletter til Jegerpodden sitt liveshow kan du sikre deg billetter her.

For mer detaljert informasjon om program og påmelding, se under:

Program 10.-12. januar:

Fredag, 10. januar:

 • 18:00-19:00 Ankomstregistrering og betaling av jaktkort.
  • Sted: Auditoriet Mo ungdomskole.
  • Kartforklaring / navigering. Klikk her
 • 19:00 Informasjonsmøte. Alle må melde seg for sin jaktleder og avtale oppmøte tid og sted for påfølgende jaktdag.

Lørdag, 11. januar

 • Oppmøte tid og sted avtales med jaktleder.
 • 19:30 Sammenkomst på Milepelen Hotell og Vertshus på Sand. Vi har i år fått hentet inn Jegerpodden som skal holde liveshow i kinosalen, det vil også bli muligheter for å kjøpe mat og drikke på Milepelen Hotell og Vertshus. Jaktprat, skrøner, god mat og godt drikke. Salg av billetter til dette gjøres utom jakta og link til dette finner du HER

Søndag, 12. januar:

 • 17:00 Premieringen.
  • Sted: Auditoriet Mo ungdomskole.
  • Kartforklaring / navigering. Klikk her
 • NB! Innveiing og registrering av felt rev må være gjort innen kl 17.00 på søndag.

Selve jakta foregår på Mo og Sand JFF sine småviltterreng. Se kart over roder i egne filer nederst på siden.

Praktisk informasjon:

 • Jaktkort og sikkerhet.
  Alle deltakere i den store revejakta må løse jaktkort. Hundeførere får gratis jaktkort. Alle jegere må gjøre seg kjent med sikkerhetsinstruksen som står på jaktkortet. Det oppfordres til kun bruk av hagle under jakta. Den enkelte jaktleder har myndighet til å bestemme at det kun benyttes hagle i sitt lag. Jegere må ha lue i signalfarge. Sikkerhetsinstruks finnes som egen fil nederst på siden.
 • Overnatting:
  Alternativet for de som vil ha overnatting vil være Milepelen Hotell og Vertshus på Sand. Man kan også høre med de forskjellige rodelederne om muligheter for overnatting.
  Det vil være muligheter for de med campingvogn/bobil å få parkert med tilgang til strøm. For nærmer info kontakt Erik 40612022.
  Vi har leid Gjeddevatnet slik at man kan ligge der mot en betaling på 400 for helga hvis en skal på både jakt og Jegerpodden live, 500 hvis en ikke skal på Jegerpodden.
  Send en mail til post@sandjff.no eller ta kontakt med Erik på 406 12 022 hvis du vil ligge der, vi har plass til 30 stk der oppe.
  Alle som overnatter har et felles ansvar for å holde orden og rydde opp etter seg. Det er to store hytter som sengene er fordelt på i Gjeddevatnet.
  Man må ta med noe å ligge i og laken.
 • Premiering
  Det er premiering innenfor følgende klasser: Juniorer, damer og seniorer. 
  De som feller den største reven i hver klasse får en påskjønnelse på avslutningsmøtet.
  Merk at det er bare de med betalt påmeldingsavgift som er med i trekkningen av premier utenom klassepremieringene. Vi har fått en del gjeve premier som vi kommer til å lodde ut.

Det vil også bli trekt ut premier til alle deltakerne, det vil også være trekninger på arrangementet som vil være på Milepelen Hotell og Vertshus lørdag kveld.

 • Kuldegrense -15 C.
  Om det skulle bli for kaldt vil Den Store Revejakta bli avlyst. Dette vil bli publisert på nettsiden vår. Vi vil også oppdatere nettsidene med temperaturer og værutsikter fortløpende i dagene før jakten. Vinterkulda kan variere mye i de forskjellige terrengene med beliggenhet og høyde. Vi har erfart forskjeller på over 10 grader. Det er til enhver tid hundførerne som bestemmer om det skal slippes hunder. Deltagere må ta høyde for jakten kan avlyses eller begrenses hvis temperaturen er i grenseland. Alternativt omdisponeres til andre roder hvis dette lar seg gjøre med tanke på tid og plass. Det er helt umulig for oss å ha en komplett backup-plan hvis noen hundeførere trekker hundene på grunn av temperatur i grenseland eller føre. Det må løses på best mulig måte der og da.
 • Værmelding og føre:
  Informasjon om dette kommer nærmere.

Påmelding:

Jegerpodden

Klikk på bilde under for å komme til billettbestillingen
Dersom du får problemer med å bestille kan det hjelpe å prøve med en annen nettleser eller enhet (PC/MAC/mobil/etc) .
Bestillingssiden har en timeout på 15 minutter, dvs at du må ha gjennomført bestillingen innen 15 minutter etter at du har gått inn på bestillingssiden.

Revejakta

Deltakeravgift senior: 300,- kroner.
Juniorer( under 18 år): 150,- kroner.

Påmeldinga vil stenge Torsdag 18:00 (rakk du det ikke ring Erik på 40 61 20 22), for at vi skal kunne klargjøre til fredagen. Betaling ved påmelding er VIPPS ( 139295 ) eller kort IKKE kontanter.

Avgiften betales fredag 10. januar kl. 18:00 under registreringen. Vi har kortautomat tilgjengelig. Hvis vi ser at været blir bra vil vi åpne for forhåndsbetaling, følg med her for mer info om dette.
Når påmeldinglistene over de enkelte roder er fylt opp er det stopp i påmeldingen. Det vil ikke være mulig med påmelding etter dette.

Rodeledere, kjentmenn og hundeførere skal ikke melde seg på her, de blir oppført på lagene etter avtale med styret. Alle jegere kan ha bruk for kart over sin rode og eventuelt oversiktskart. Kartene inneholder også info om radiokanaler og Astro ID. Skriv ut, og ta med deg til jakthelgen.
Oversiktskart over alle tilgjengelige roder under jakta finner du HER. Selve jakten foregår på Mo JFF og Sand JFF sine småviltterreng. Se kart over roder i egne filer nederst på siden.

VIKTIG! Også i år krever vi forhåndspåmelding og du velger allerede nå ved påmeldingen hvilket jaktlag du ønsker å  delta på.

MERK!!! Det kan ta 5 minutter fra du er registert til du dukker opp i deltakerlista, IKKE dobbeltregister deg.
De lagene det er reservert på så er de i utgangspunktet alt fulle, men det kan bli ledig plasser etterhvert da rodelederne får status fra de som skal være med.
Det er og noen roder som står i 0 disse er det ikke mulig å melde seg på enda, vi jobber med å få tilgang på flere og vil åpne de etterhvert som vi får ledere.

Påmeldt, men kan ikke komme? GI BESKJED. Opplys hvilket lag du er påmeldt. Send mail til post@sandjff.no.

Ønsker du å stille som hundefører? Eller har du andre spørsmål om bruk av hund? 
Ring Erik på 406 12 022 . Vi kan ikke garantere at det blir plass til alle påmeldte hunder.

Påmeldingen er STENGT.

 Jaktlag Rode /
Jaktlag
Påmelding
 Kart  Deltakerliste
oppdateres hvert 5. minutt
 Status/
Antall Poster
Rode leder
Trauten1 Klikk herKlikk her Klikk her **FULLT/11Thomas Østmoe
Rovelstad2Klikk herKlikk her Klikk her **STENGT/20Erik Heesbråten
Føsker 3Klikk her Deltar ikke
Nordbygda4Klikk herKlikk herKlikk her **STENGT/20 Odd Vik/ 922 91 947
Haug-Holth5Klikk herKlikk herKlikk her **STENGT/25Trond Bråten/ 957 55 259
Bunes6Klikk herKlikk herKlikk her **STENGT/25Morten Solhaug
Mørka-Sandbekken7Klikk herKlikk herKlikk her ** FULLT/16Kjell Arne Vang/ 952 14 938
Tjernsli8Klikk herKlikk her Klikk her **STENGT/15Werner Dambakken
Søndre Mo9Klikk herKlikk herKlikk her **FULLT/16Anders Tronsrud
Størjen10Klikk herKlikk herKlikk her **FULLT/15Knut Anders Krogsrud
Sandskogen 11Klikk herKlikk her Klikk her **FULLT/20FInn Strøm
Berg / Kuggerud12Klikk herKlikk herKlikke her **FULLT/20Odd Rudsdammen
Høybråten130 Deltar ikke
Toneroa14Klikk herKlikk herKlikk her **STENGT/20Jan Erik Morterud
Værket15Klikk herKlikk herKlikk her **STENGT/15Peter Førde

Komplett oversikt over deltakere og lag finner du HER

* Hvert lag vil ha 2-3 støvere samt tilgang til minst 1 hihund.
Deltakerlistene oppdateres hvert 5. minutt. Vennligst ha litt tålmodighet og ikke registrer deg dobbelt selv om du ikke ser navnet ditt i deltakerlisten med en gang.